Yönetim Politikamız

Yönetim Politikamız

28.04.2022 137

      Geçmişten günümüze gelirken var olan yaratıcılığın getirdiği teknolojik ve sosyal anlamda gelişmişliğin ulaştığı hız artık kaçınılmazları da önümüze sererek kendini göstermektedir. Güçlü ekonomik ve sosyal yapı, güçlü bir ülke olmanın ve tüm değişikliklerle dimdik ayakta durabilmenin kaçınılmazlığı da oldukça büyük önem taşımaktadır. Gelişen ve sürekliliği izlenebilen bilgi ve planlama temellerine dayanan güçlü yaşam standardı ve ekonomik yapı; stratejik amaçlar, hedefler ve planlanmış zaman diliminde gerçekleşecek uygulama faaliyetleri ile (STRATEJİK PLAN) oluşabilmektedir. 2010-2011 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen okulumuz misyon, vizyon ve stratejik planını 2015-2019 Eğitim- Öğretim yılında uygulamaya koymuştur.

     Okulumuz daha iyi bir eğitim seviyesine ulaşmak düşüncesi ile sürekli yenilenmeyi ve kurum kültürünü kendisine ilke edinmeyi amaçlamaktadır. Kurum kültürü oluşturmak için eğitim ve öğretim başta olmak üzere insan kaynakları ve kurumsallaşma, sosyal faaliyetler, alt yapı, toplumsal ilişkiler ve kurumlar arası ilişkileri kapsayan 2019-2023 stratejik planı hazırlanmıştır.

      Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak en büyük amacımız kendi öz güvenini kazanmış, ahlaki değerlerle yoğurulmuş, vatanını ve milletini seven, girdikleri her türlü ortamda çevresindekilere ışık tutan, hayata hazır, geleceği aydınlatan, bizleri daha da ileriye götürecek nesiller yetiştirmektir. İdare ve Öğretmen kadrosu ile bizler çağa ayak uydurmuş, yeniliklere açık Türkiye Cumhuriyetini daha da yükseltecek gençler yetiştirmeyi ilke edinmiş bulunmaktayız. Bu planın hazırlanmasında emeği geçen Stratejik Yönetim Ekibine , öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim.

 

 

                                                                                     Serkan KARAKURT
                                                                                         Okul Müdürü