Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, eleştirel düşünebilen, öğretmen olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştirildiği, öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede,bölgede ve ülkede "model okul" olmaktır.

Misyon: Ülkemizin etkili insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak; Büyük Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cunhuriyeti´ne ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, bilgisi, görgüsü ve kültürü yüksek, bilimi, sanatı, edebiyatı ve felsefeyi seven, vatanına, bayrağına ve manevi değerlerine sahip çıkan, öğretmenlik mesleğini benimsemiş nesiller yetiştirmektir.

Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Sportif Etkinlikler: Voleybol,yakar top,badminton
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Proje kapsamında 06.05.2022 tarihinde Çek Cumhuriyeti'ne gidilecek

WEB - https://nenehatunktmlvan.meb.k12.tr

Adres - Şerefiye Mah. Ayaz 3. Sokak Merkez/VAN

Yerleşim Yeri - Şerefiye mah.Ayaz 3.sokak

Adres - Şerefiye Mah. Ayaz 3. Sokak Merkez/VAN

Ulaşım Minübüs veya otobüsle merkeze Gidilebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze 1.5 Km uzaklıktadır.